MENÜ

Orduspor potada yapılanmaya gidiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor'un yeni yapılanma içine girdiği bildirildi.

Orduspor potada yapılanmaya gidiyor

Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor’da geçen hafta sonu gerçekleşen olağanüstü kongrenin tamamlanmasıyla yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Sezona güçlü bir kadroyla girmek istediklerini ifade eden Çiçek, şunları söyledi:
"Geçen sezon takımda yer alan bütün oyuncularımızla sözleşmemiz bitmişti. Sadece sözleşmesi devam eden antrenörümüz Alper Durur var. Hocamızın durumu Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen’le yapacağı görüşme sonrası netleşecek. Bu konudaki gelişmeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Bu süreçten sonra belki yeni bir hoca arayışımız başlayacak. Yine oyuncu arayışlarımız olacak. Herkes şunu iyi bilmeli ki kesinlikle iyi bir kadro oluşturacağız. Ordululara ve Orduspor’a yakışır bir takım olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Geçmişe bir sünger çektik. Bundan sonra yeni hedefler için önümüze bakacağız. Yeni sezondaki ilk hedefimiz, ilk 5 takım içerisinde yer almak."

Haberin Devamı

"Takım Ordu’da kalacak"

Çiçek, geçen sezon takımın çeşitli nedenlerle İstanbul’da antrenman yapıp maçları Ordu’da oynadığını hatırlatarak, "Takım artık İstanbul’da değil, Ordu’da kalacak ve yaşayacak. Takım mücadelesini burada sürdürecek. Ben inanıyorum ki basketbol takımımız bu sezon lige ayrı bir hava getirecek. Geçen sezon düşecek gözle bakılan takımın bu sezon Avrupa kupalarında mücadele edeceğini kimse unutmasın. Taraftarlarımızdan isteğimiz, bize olan desteklerini her zaman sürdürsünler. Biz basketbolda iyi işler yapmak için geldik. Bu güç ve enerjiyi de kendimizle görüyoruz. Yeter ki bize güvensinler" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ