MENÜ

Bakan Çavuşoğlu'ndan Antalyaspor'a destek çağrısı

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde Alanyaspor için başlatılan yardım kampanyasına herkesin destek vermesi için çağrıda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Antalyaspor'a destek çağrısı

Mevlüt Çavuşoğlu, PTT 1. Lig'e yükselen Alanyaspor için başlatılan 'Süper Lig için bir meşale de sen yak' sloganıyla başlatılan destek kampanyasına herkesin gönüllü olması gerektiğini söyledi. 'Milletvekili sitem etti' veya belediye başkanı 'haydi' dedi diye zorla destek olunmaması gerektiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, "Alanyaspor'a severek sahip çıkmak ve desteği artırmak lazım. İnşallah başlatılan bu kampanyaya herkes gücü yettiğince destek verir. Süper Lig'e çıkan bir Alanyaspor hem spor hem de turizm bakımından faydasını görecektir" dedi.

KULÜP İFLAS ETMİŞTİ

Alanyaspor'un 3 yıl önce borç batağında ve iflas etmiş bir kulüp olduğunu dile getiren Bakan Çavuşoğlu, "Takıma hiç kimse sahip çıkmıyordu. Kulüp ortada kalmıştı. Çünkü 4 milyon TL'den fazla borcu olan bir kulübe yönetici bile bulamıyordunuz. Biz o zaman arkadaşlarımızla beraber 'Alanya'nın her bir değeri bizim için önemlidir. Alanyaspor da Alanya'nın bir değeridir ve sahip çıkmalıyız' dedik. Seferberlik ilan ettik. İlçe teşkilatımız ve o zamanki Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile Alanyaspor'u o bataktan kurtardık. 2 sene borç ödemek ve mütevazı bir takımla üstlere oynayacak bir takım olması için yönetimle hemfikirdik" diye konuştu.

SÜPER LİG DAHA KOLAY

Geçen sezon başında artık şampiyonluğa oynayan bir takım olması gerektiği inancıyla yola çıktıklarını kaydeden Çavuşoğlu, şöyle dedi:

"Birlik beraberlik içinde şampiyon olduk. İstanbul'daki finali izlemişsinizdir, çok heyecanlıydı. Heyecandan zor anlar yaşadık. Sonunda şampiyon olduk ve 1. Lig'e çıktık. İnanın Süper Lig'e çıkmak, 2. Lig'den 1. Lig'e çıkmaktan daha kolay. Şu anda Süper Lig'de oynayan takımların yarısının Alanya Stadı kadar güzel stadı yok. Böyle bir Alanya'ya böyle bir stada Süper Lig yakışır. Şimdi oyunculara takımın vaadi var ve ödenmesi gerekiyor. Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz."

MALZEMELER UMBRO'DAN


PTT 1. Lig'in sponsorluğunu yapan PTT ile Alanyaspor arasında 1 yıllık malzeme sponsorluğu anlaşması imzalandı. Alanyaspor'un 2014-2015 sezonundaki malzeme markası Umbro oldu. PTT temsilcisi Ömer Yılmaz ve Umbro temsilcisi Uğur Gürpınar Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'ne gelerek, Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyesi Turan Görgün ile görüştü. Görüşme sonunda 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ