MENÜ

Yeni Malatya'da Adil Gevrek seçildi

Yeni Malatyaspor Kulübü'nde başkanlığa Adil Gevrek seçildi.

Yeni Malatya'da Adil Gevrek seçildi

Kulübün genel kurulu, Belediye Konferans Salonunda toplandı. Mehmet Naci Şavata’nın Divan Kurulu Başkanlığını yaptığı ve tek listeyle gerçekleştirilen kongrede, Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un yeni başkanı oldu.

Haberin Devamı

Eski kulüp başkanı Ertan Mumcu, konuşmasında, 2,5 yıl çok samimi bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’u bir üst lige çıkarmak için çok çabaladıklarını belirten Mumcu, "Malatya futbolunun bir üst lige terfi etmesini çok arzu ettik ama adını ne koyarsanız koyun, ’talihsizlik, kısmetsizlik, beceriksizlik’ deyin, olmayınca olmuyor. İki dönem play-offtan döndük. Unutamadığımız anlar yaşadık. Hatalarımız oldu" dedi.
Mumcu, zaferleri herkesin sahiplendiğini ifade ederek, mağlubiyetinse sahipsiz olduğunu dile getirdi.

Adil Gevrek ise Malatyalıların kendilerinden beklentilerinin farkında olduklarını, zorlu bir görev üstlendiklerini belirterek, şöyle konuştu:
"İşimizin kolay olmadığının, zorlu bir yola çıktığımızın farkındayız. Bu zorluklara karşı başarılı bir şekilde çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Burada arkadaşlarım adına bunun sözünü veriyorum ancak şunu da çok iyi biliyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla bu yolda yalnız değiliz. Değerli hemşehrilerimin de desteğiyle Yeni Malatyaspor’u hedeflediğimiz yerlere taşıyacağız. Bizi bu göreve layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Kulübün Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim kurulu, İlhan Kavuk, Selim Pilten, Aziz Ayboğa, Nusret Öncü, Mehmet Tarı, Erkan Baykan, Yüksel Demirkol, Hakkı Çelikel, İlyas Karaca, Ünal Erdoğan ve İbrahim Çalışır’dan, denetim kurulu Ramazan Bozkurt, Yusuf Aslan, Alp Utku Yiğitvar’dan, sicil kurulu Ahmet Turan Özbey, Mehmet Şehitoğlu, İbrahim Akbez, Mehmet Köşebalaban ve Bülent Yalvaç’tan, disiplin kuruluysa Fatih Ilıcak, Mehmet Naci Şavata, Aziz Görgeç, Mehmet Duran Özkan ve Sezai Yılmaz’dan oluştu.

AA

YORUM YAZ