MENÜ

Konya Anadolu Selçukluspor'da transfer

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Konya Anadolu Selçukluspor, Mehmet Zeki Uçan ve Aydın Kuzu'nun sözleşmesini uzattı.

Konya Anadolu Selçukluspor'da transfer

Tecrübeli kaleci Mehmet Zeki Uçan, Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni sezonda da Konya Anadolu Selçukspor forması giyecek olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Takımda üst düzey bir arkadaşlık ortamı bulunduğuna dikkati çeken Uçan, "Geçtiğimiz sezon iyi maçlar çıkarmamıza rağmen zaman zaman sonuç almakta sıkıntı çektik. Bu sezon yaptığımız hatalardan çıkardığımız derslerle daha iyi noktalarda olacağımıza inanıyorum" dedi.

Aydın Kuzu ise sezonu ligde kalarak iyi bir şekilde bitirdiklerini ifade etti. Yeni sezon için birkaç takımla görüştüğünü ancak tercihini Konya’dan yana kullandığını dile getiren Kuzu, burada olmanın kendisini mutlu ettiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından iki oyuncu kendilerini Konya Anadolu Selçukluspor yapan sözleşmeyi imzaladı. İmzanın ardından iki futbolcu yeşil-beyazlı forma ile gazetecilere poz verdi.

AA

YORUM YAZ