MENÜ

Transfer günlüğü

Herkes sustu, şimdi kulüpler konuşacak. Yeni sezon için takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler çalışmalara başladı. Spor Toto Süper Lig kulüplerinin basında Spor Toto çıkan transfer haberlerini sizler için hazırladık. Her gün, bu sayfadan yeni transfer iddialarını, gerçekleşen transferleri takip edebilirsiniz.

Transfer günlüğü

Galatasaray Liv Hospital, geçtiğimiz yıllarda da kadrosuna katmak istediği Vasillis Spanoulis için yeniden düğmeye bastı. (Milliyet)

Başkan Ünal Aysal'ın görevlendirdiği Bülent Tulun ile Erdal Keser dün Almanya'ya giderek Heynckes ile bir araya geldi. 69 yaşındaki teknik adam görevi geri çevirince Mircea Lucescu için düğmeye basıldı. Shakthar'ın sahibi Ahmedov'dan onay çıkarsa Rumen hoca Cim Bom'un başına geçecek. (Milliyet)

Sportif Direktör Önder Özen’in ‘Mutlaka alınmalı. 7 milyon dolara biter’ diye rapor verdiği Lanzini’nin fiyatı Beşiktaş talip olunca 10 milyon dolara çıktı. Yönetim de, “Maradona mı alıyoruz” tepkisi gösterdi. (Akşam)

Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'i kadrosuna katan Trabzonspor, Standart Liege'de top koşturan 19 yaşındaki Anıl Koç'un transferinde de önemli aşama kaydetti. (Milliyet)

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Lanzini'de kulübü River Plate'in bonservis bedelini yükseltmesi sorun yarattı. (Hürriyet)

Malaga, devre arasında Galatasaray'dan kiraladığını Nordin Amrabat'ı takımda tutmak için sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacak. (Vatan)

Son 2 yıldır Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Matias Suarez'in menajeri Cim Bom'un bu oyuncu için daha önce kendilerine teklif verdiğini açıkladı. (Vatan)

Geçen sezon Trabzonspor'dan kaleci Tolga Zengin'i kadrosuna katan Beşiktaş, Galatasaray'ın da transferi için girişimlerde bulunduğu Olcan Adın'ı renklerine bağlamakta kararlı davranıyor. (Sabah)

Valencia'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega, Marsilya'ya transfer olmak için Tottenham ve Sunderland'ten gelen teklifleri geri çevirdi. (Superdeporte)

Paris St. Germain'in Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani'ye kanca atan Manchester United, gerekirse Wayne Rooney'i takasta kullanacak. (Corriere dello Sport)

Juventus teknik direktörü Antonio Conte, Barcelona'lı Alexis Sanchez'i ikna etmek için bu oyuncu ile bire bir görüşecek. (Tuttosport)

İngiltere Premier Lig ekiplerden Chelsea, Diego Costa takıma katılsa dahi Fernando Torres'i takımda tutma kararı aldı. (Daily Express)

Haberin Devamı
YORUM YAZ