MENÜ

Orduspor'da olağanüstü kongreye doğru

Orduspor'da yönetim tarafından olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından 14 Haziran'da yapılması planlanan kongrede, Fildişi Sahilleri Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, iş adamı Osman Gümüşkaya, başkan adayı olduğunu açıkladı.

Orduspor'da olağanüstü kongreye doğru

Gümüşkaya, bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, son gelişmelerin ardından Orduspor’a başkan adayı olma kararı aldığını belirtti.

"Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in basın yoluyla aday olmayacağını açıklaması, borçlar beyanatı ve yeni yönetimin önünü açacağını söylemesi beni harekete geçirmiştir" diyen Gümüşkaya, şöyle devam etti:

"Bu beyanattan sonra eski başkan adaylarından ortaya çıkacaklar olur diye düşündüm ama böyle bir gelişme olmadığı için bu durum beni rahatsız etti ve aday oldum. Hiç tereddütsüz memleketime geldim. Orduspor’a aşık olmam, iyi bir Orduspor taraftarı olmam beni buraya sürükledi. Elimi taşın altına koydum."

Ortada bir "enkaz" olduğunu ve "enkaza sahip çıkmaya" geldiğini ifade eden Gümüşkaya, şunları kaydetti:

"Bütün işlerimi bir kenara bıraktım, zamanımdan feragat ettim ve bu topraklara olan sevdamdan dolayı buraya geldim. Birkaç senedir Orduspor üzerine çalışıyoruz. Ben sözünün eri bir adamım. Hiç dinlenmeden Afrika’dan yola çıkıp geldim. 5 Haziran’da ertelenen kongre salonuna gittim ama kimseyi bulamadım. Bu beni daha çok yaraladı. Orduspor bir imajdır. Benim derdim Orduspor kötü duruma düşmesin, taraftarlar zorluk çekmesin. Başkan olsam da olmasam da bundan yararlı çıkan Orduspor olur. Sonuç itibariyle böyle bir yola girdim ve sonuna kadar iddialıyım ama buna üyeler karar verecek. Yapılan hatalardan ders alınacaktır. Bizim bu zor dönemde ortaya çıkmamız, insanların bazı hatalarını anlamasını sağladı. Orduspor’un iyi gününde değil, her zaman yanında olacağım."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ