MENÜ

Melo'nun tatil keyfi

Aslan'ın hırçın oyuncusu Felipe Melo, kalabalık bir ekiple ABD tatilini sürdürüyor. Taraftarlar da neredeyse her anını sosyal medyada paylaşan Brezilyalı yıldıza her gün binlerce mesaj yağdırıyor.

Melo'nun tatil keyfi

Sarı-Kırmızılı formayla iki sezon kiralık olarak oynadıktan sonra bonservisi alınan Felipe Melo, geride kalan sezonun Galatasaray adına en verimli oyuncusuydu. Taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcu, zaman zaman imza attığı vukuatlarla da gündemin tepesinde kalmayı başardı. Sambacı işte bu yorucu ve stresli sezonun stresini ABD'de geçirdiği tatille atıyor. Tecrübeli futbolcuya bu tatilde oldukça kalabalık bir ekip eşlik ediyor. Eşi, yardımcısı, koruması ve dostlarını yanına alan Sambacı, neredeyse her anını sosyal
medyada paylaşıyor. Böylece taraftarla iletişimini kesmeyen Brezilyalı yıldıza, günde binlerce mesaj geliyor.

En aktif kullanıcı o
Melo'ya sevgi gösterisinde bulunan takipçileri, onun fotoğraflarını ve videolarını paylaşarak, kendi yakınlarının da Sambacı'yı takip etmesini sağlıyor. Melo da bu durumdan gayet memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bu da, deneyimli orta saha oyuncusunu, sosyal medyayı en aktif kullanan Galatasaraylı futbolcu konumuna yükseltiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ