MENÜ

Ve Diego Costa Chelsea'de

İspanya milli takımı ile Dünya Kupası'na hazırlanan Diego Costa dün Washington'da doktor kontrolünden geçerek 32 Milyon Pounda Chelsea ile anlaştı.

Ve Diego Costa Chelsea'de

Chelseaden alacağı haftalık 150 bin Pound civarında. Atletico, Chelsea'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Filipe Luis karşılığında Lukaku'yu kiralamak istiyor.Tek rakibi Chelsea'ye Lukaku için 18 Milyon Pound öneren Valencia. Mourinho daha önce yaptığı açıklamalarda geçen sezon Everton'da kiralık olarak oynayan ve çok iyi bir sezon geçiren Lukaku'yu kiralık veya bonservisiyle göndermek istediğini belirtmişti.

THİBAUT COURTOİS

Mourinho Atletico'da bir sene daha kiralık oynamak isteyen Courtois'yı bırakmak niyetinde değil.Üç sezondur Atletico'da kiralık oynayan başarılı kaleciye birinci kaleci olmak için Petr Cech ile kıyasıya forma savaşı vermesini bunun karşılığında Lukaku'yu bir seneliğine Atletico'ya kiralamak amacında.

TORRES VE DEMBA BA

Costa'nın Chelsea ile anlaşmasından sonra ikinci ve üçüncü santrfor durumundaki Torres ve Demba Ba'nın durumu kesinlik kazanmadı.QPR'ın 8 Milyon Pounda satışa çıkardığı Loic Remy ilk tercihinin Chelsea olacağını açıklamıştı.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ