MENÜ

Kadın Milli takımı aday kadrosu belli oldu

Ay-yıldızlıların, Avrupa Elemeleri 6. Grup'ta oynayacağı Galler ve Karadağ maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Kadın Milli takımı aday kadrosu belli oldu

A Milli Kadın Futbol Takımı’nın, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup’ta oynayacağı, Galler ve Karadağ maçlarının aday kadrosu açıklandı.
Aday kadroya davet edilen oyuncular, 9 Haziran Pazartesi günü, İstanbul Wyndham Petek Otel’de toplanacak.

Ay-yıldızlılar, Galler ile 14 Haziran Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak. Haverfordwest şehrindeki Bridge Meadow Stadyumu’nda, Türkiye saati ile 17.00’de başlayacak karşılaşmayı, Polonya Futbol Federasyonu’ndan Monika Mularczyk yönetecek.

Kırmızı-beyazlılar, 19 Haziran Perşembe günü ise Karadağ ile mücadele edecek. Karadağ’ın Petrovac kentindeki Pod Malim Brdom Stadyumu’nda Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak karşılaşmada, Fransa Futbol Federasyonu’ndan Sabine Bonnin düdük çalacak.

Teknik direktör Nur Mustafa Gülen yönetimindeki A Milli Kadın Futbol Takımı’nın aday kadrosunda, şu isimler yer alıyor:
Ezgi Çağlar, Sevinç Çorlu, Hanife Demiryol, Emine Ecem Esen, Çiğdem Belci, Fatma Kara (Ataşehir Belediyespor), Fatma Şahin, Esra Erol, Sibel Duman, Didem Karagenç, Yağmur Uraz, Eylül Elgalp (Konak Belediyespor), Elif Deniz (Trabzon İdmanocağı), Arzu Karabulut (Bayer 04 Leverkusen), Bilgin Defterli (1.FC. Köln.), Berna Yeniçeri, Ebru Topçu (Karadeniz Ereğlispor), Emine Gümüş (Adana İdmanyurduspor)

Ay-yıldızlılar 5. sırada
Türkiye, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup’ta şimdiye kadar oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 6 puan topladı ve 5. sırada yer aldı.
Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların finallere direkt katılma hakkını elde edeceği elemelerde, tüm grup ikincileri arasında, ilk dörde giren takımların oynayacağı play-off müsabakalarının ardından, bir takım daha finallere katılma hakkı kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ