MENÜ

'Resmen' ihanet

İnterli Icardi, en yakın arkadaşı Sampdorialı Maxi Lopez ile evliyken aşk yaşamaya başladığı Wanda Nara ile birlikteliğini imzayla resmileştirdi.

'Resmen' ihanet

Arjantin usulü aşk üçgeni, Interli Mauro Icardi’nin Sampdoria’da oynarken takım arkadaşı olan Maxi Lopez’in üç çocuğunun annesi Wanda Nora ile evlenmesiyle tamamlandı.
İki Arjantinli futbolcu İtalya Serie A’nın Sampdoria takımında beraber oynamışlar ve Mauro Icardi, Maxi Lopez’in karısı Wanda Nara ile gizli aşk yaşamaya başlamış, bunu öğrenen Lopez boşanma davası açmıştı.

Twitter’dan bombaladı

İki yıldır süren Icardi-Nora aşkı önceki Arjantin’in San İsidro kentinde yapılan düğünle evliliğe dönüştü. Maxi Lopez, kendisini aldatan eski eşi ve yine eski en iyi arkadaşına twitter’dan lanetler yağdırdı. Son olarak Cenova’da oynanan Sampdoria-Inter maçı öncesi seremonide Maxi Lopez, Icardi’nin elini sıkmayı redetmişti.

Mauro Icardi, yakın arkadaşı Maxi Lopez’in Wanda Nora ile evlilik töreninde hemen yanı başlarında bu pozu vermişti.

Icardi ile Nora’nın Arjantin’deki nikahına basının ilgisi büyüktü.

Erotik pozlarıyla bilinen Wanda Nora’nın, iki arkadaşın arasına girmesi, İtalyan ve Arjantin basınında geniş yer buldu. Maxi Lopez, eski eşine yoğun tepki gösterdi.

Pirlo’nun boşanma faturası ayda 157 bin TL

Juventus‘un yıldız oyuncusu Andrea Pirlo 13 yıllık eşi Deborah Roversi ’den ayda 55 bin Euro (157 bin TL) nafaka karşılığı boşandı. Bir süredir Valentina Baldini adlı iş kadını ile birlikte olan Pirlo’ya eşi boşanma davası açmıştı. Torino Mahkemesi çiftin 2 çocuğu 11 yaşındaki Niccolo ve 8 yaşındaki Angela’yı göz önünde tutarak nafakayı belirledi.

Reha Erus / Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ