MENÜ

2 dakika!

Arda Turan, Atletico'nun ellerinin arasından kayan Devler Ligi kupası sonrası FANATİK'e konuştu: “Büyük bir şok yaşıyorum. Arkadaşlarım 2 dakika daha dayansaydı, dünyalar benim olacaktı.”

2 dakika!

70 milyon nefesini tutup maç izlemeyeli uzun zaman olmuştu. Gururumuz Arda Turan önceki gece tüm Türkiye’ye büyük heyecan yaşattı. Milli futbolcu sakatlığı nedeniyle tribünde olsa da kalpler Atletico için attı. Diego Simeone ve öğrencileri kupanın kulbundan tutmuş, büyük zafer için sadece 2 dakika kalmıştı. Sergio Ramos’un 90+3’te attığı kafa golü ekran başında bizleri, tribünde ise Arda Turan’ı yıktı. Uzatmalarda Real’in 4-1’lik galibiyete gittiği müthiş maç sonrası Arda sıcağı sıcağına FANATİK ekibine konuştu. Yıldız Futbolcu, dev finali yerinde izleyen haber müdürümüz Mehmet Demircan ile yazarımız Tunç Kayacı’ya o an hissettiklerini aktardı:

“Şu anda büyük bir şok yaşıyorum. Hayal kırıklığına uğradım. Bu finalde benim oynayıp, oynamamam önemli değildi. Buraya kadar gelmişken kupayı kazanmamız önemliydi. Arkadaşlarım 2 dakika daha dayanabilselerdi, dünyalar benim olacaktı. Hayallerim gerçekleşecekti.”

‘Oynamama kararı benim’

“Forma giymeme kararı ise bana aitti. Hatta hocam beni oynatmak istedi. Ama bütün samimiyetimle söylüyorum, çok ağrım vardı. Her şeyi denedim ama olmadı. Oynamış olsaydım Diego Costa’nın (9. dakikada çıkmak zorunda kaldı) durumuna düşerdim. Artık yapacak bir şey yok. Ama bir gün Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıracağım.” Bu sezon çok yorulduğunu da aktaran Arda bir süre dinleneceğini söyleyerek sözlerini tamamladı. Yıldız futbolcu sakatlığı devam ettiği için A Milli Takım’ın ABD’deki kampına da katılamayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ