MENÜ

Kalpar'la yollar ayrıldı

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ile yollarımızı ayırdık" dedi.

Kalpar'la yollar ayrıldı

Kar, AA muhabirine, 26 Mayıs Pazartesi günü yönetim kurulunu toplayarak, genel kurul kararı alacaklarını söyledi. Tekrar aday olmayacağını belirten Kar, "Biz geldiğimizde Samsunspor’un sadece 2 oyuncusu vardı. Gelecek yönetime 18 futbolcu bırakıyoruz. Ayrıca biz hocamız ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştık, onun da sözleşmesi bitti. Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar ile yollarımızı ayırdık. Gelecek yönetim hem teknik direktör konusunda hem de sözleşmesi biten oyuncular konusunda adım atacaktır" diye konuştu.
Nijeryalı futbolcu Umar’ın alacakları konusunda Türkiye Futbol Federasyonuna şikayette bulunduğunu belirten Kar, şöyle devam etti:

"Umar’ın alacaklarını ödeyeceğiz, bizimle sözleşmesi devam ediyor. Biz de çok uygun fiyata almıştık, ligde gösterdiği performans ile şimdi fiyatı aldığımız fiyatın 10 katına çıktı. Yani yeni gelecek yönetim kurulu isterse satabilir. Aynı şekilde Boşnak futbolcumuz Eldin Adiloviç ile de sözleşmemiz devam ediyor. Sadece Gençlerbirliği’nden kiraladığımız Ekigho ile yollarımızı ayırdık. Samsunspor’un iyiliği ve bekası açısından genel kurula kadar yapabileceklerimizi yapacağız."

Cemil Adıcan, Adnan Güngör, Musa Aydın ve Serkan Çalık’ın da sözleşmesinin bittiğini vurgulayan Kar, "Bu oyuncularla gitmeden görüşmelerimizi yapacağız. Biz anlaşmalarını yapacağız ve gelecek yönetime kararı bırakacağız" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ