MENÜ

‘Herkese güle güle'

Finalde Mersin'e yenilip büyük üzüntü yaşayan Samsunspor'da maç sonrası yaşananların detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Soyunma odasına inen başkan Emin Kar'ın teknik heyet ve futbolculara, "Bu maçtan sonra burada kimse kalmaz, herkes yoluna" dediği öğrenildi

‘Herkese güle güle'

Kısıtlı imkanlara rağmen büyük bir özveriyle finale kadar çıkan Samsunspor, Mersin'i aşamadı, Süper Lig umudunu gelecek sezona bıraktı. Kırmızı-Beyazlılar, son maçta alınan yenilginin ardından büyük üzüntü yaşadı. Dev final sonrası başkan Emin Kar ve takım arasındaki gerilimin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Karşılaşma sonrası koridorda federasyona ve hakemleri sert sözlerle eleştiren Emin Kar'ın takımın yanına girdikten sonra ise Hüseyin Kalpar'a yönelerek, yaptığı değişiklikleri yine sert bir dille eleştirdiği öğrenildi. "Bu saatten sonra burada kimse kalmaz" diyen Kar'ın, "Ben de, sen de furtbolcular da gider. Herkese güle güle" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

'Cenaze evine döndük'

Bu arada finalde çıkan olayların yankısı dün de devam etti. Karadeniz ekibinin ikinci başkanı Recep Hun, "Federasyon, bir şehrin kaderi ile oynadı. İçimizden bir parça koptu. Adeta cenaze evine döndük. Bizim için büyük önem taşıyan maçta ceza uygulanması hiçbir adalete sığmaz. 1 yılın emeği gitti. Yazık bu camiaya, taraftara, şehre" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ