MENÜ

İbrahim Toraman AVM'de sevgilisini dövdü!

Takım arkadaşlarıyla sürekli kavga eden İbrahim Toraman'ın hedefinde bu kez sevgilisi vardı. Toraman'ın, önceki gün İstinye Park'ta 'Gülo' isimli aşkını darp ettiği iddia edildi.

İbrahim Toraman AVM'de sevgilisini dövdü!

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, bu kez İstinye Park'ta ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı takımdaki arkadaşlarıyla ve son olarak Sezer Öztürk'le ettiği kavga yüzünden süresiz kadro dışı bırakılan Toraman, şiddetten vazgeçmedi.

Futbol sahalarından uzak kaldığı enerjisini gece hayatında atan İbrahim Toraman, son dönemde de sadece özel hayatıyla anılır oldu. Kariyerindeki başarısızlık yüzünden öfkesi iyice artan futbolcu, sporun değişik dallarına el attı! İbrahim Toraman, Takvim gazetesinin iddiasına göre önceki gün gittiği İstinyePark'ta ortalığı birbirine kattı. Esmer sevgilisiyle hararetli bir şekilde tartışan ünlü futbolcunun öfkesi; ilerleyen dakikalarda arttı.

ARAYA GÜVENLİK GİRDİ

Korkuya kapılan esmer güzel, koşarak İbrahim Toraman'ın yanından kaçtı. Toraman ise sevgilisinin arkasından "Gülo" diye seslenip esmer genç kızı yanına çağırdı. İkili yan yana gelince tartışma yine alevlenip iddiaya göre fiziksel saldırıya dönüştü.

Toraman'ın 'Gülo' diye seslendiği aşkı, çığlıklar atarak AVM'nin güvenliğinden yardım istedi. Güvenlik, ünlü futbolcunun elinden sevgilisini zor da olsa aldı. İbrahim Toraman, dışarıya çıkartılıp sakinleştirilirken; sevgilisi ise AVM'den hızla kaçtı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ