MENÜ

'Dünyada ilk kez'

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları final maçının çok enteresan olacağını belirterek, "Dünyada ilk kez böyle bir şey olacak. Bir tarafta kadınlar, diğer tarafta erkekler. İnşallah sahadaki mücadelemizle hak ettiğimiz Süper Lige çıkarız" dedi.

'Dünyada ilk kez'

PTT 1'inci Lig'den Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Samsunspor'da nefesler tutuldu. Ankaraspor ile yapılan rövanş maçında sakatlanan kaleci Soner Şahin dışında eksiği bulunmayan kırmızı-beyazlılar, İstanbul'da kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Takımın moral olarak üst seviyede olduğunu söyleyen Başkan Emin Kar, camia olarak zafere kenetlendiklerini belirtti. Enteresan bir karşılaşmanın Türk futbolunu beklediğini ifade eden Başkan Kar, "Aldığımız ceza nedeniyle bizim sadece kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlarımız tribünde olabilecek. Rakip takımda ise her taraftar içeri girebilecek. Bizim bayanlarımız bedava, onların bayanları ise parayla maç izleyecek. Bu dünyada ilk kez olacak bir durum" dedi.
Teknik ekibine ve futbolcularına güvendiğini söyleyen kırmızı beyazlı kulübün patronu Emin Kar, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik. Bu saatten sonra kazanmak ve Süper Lige çıkmaktan başka hiç bir düşüncemiz yok. Sadece Mersin İdmanyurdu ile sahada mücadele edip hak ettiğimiz ve arzuladığımız Süper Lige çıkmayı düşünüyoruz. Bunu başaracak güce, kaliteye ve yüreğe sahibiz. İnşallah yarın akşam istediklerimiz gerçekleşir ve 1 yıllık emeğimizin karşılığını alırız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Samsunspor ile Mersin İdmanyurdu arasındaki play off final mücadelesi, yarın saat 17.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

YORUM YAZ