MENÜ

Antalyaspor'da kongre kararı

Süper Lig'den düşen Medical Park Antalyaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Antalyaspor'da kongre kararı

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, gece yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararları açıkladı. Başkan Gültekin Gencer, konuşması sırasında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Takımının küme düşmesinde tek sorumlu olarak kendisini gösteren Başkan Gencer, bu ayın sonunda olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını açıklarken şöyle dedi:

"Sportif olarak başarısız olduk. Ama yönetimime laf söyletmem. Bütün başarısızlığı şahsım olarak kabul ediyorum. Bu sonuç benden kaynaklandı. Biz yönetim olarak herkesin önünü açmak için genel kurul kararı aldık. Bu noktada herkesin önünü açıyoruz."

Özel madde meselesi
Genel kurulda aday olmayacağını kaydeden Başkan Gültekin Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu kulübün derneği, vakfı var. Eski başkanları var. Onların da düşünceleri önemli. Ancak alınacak her karara saygı göstereceğiz. Medical Park Antalyaspor sahipsiz kalmaz. Bunu eski başkanlara da toplantıya girmeden önce telefonla bildirdim. Genel kurulda kimlerin Medical Park Antalyaspor sevdalısı olduklarını hep beraber görüp yaşayacağız."

Gazetecilerin sorusu üzerine, başta teknik direktör olmak üzere Semih, Uğur, İbrahim gibi 5 futbolcunun sözleşmesine özel madde koyduklarını ifade eden Başkan Gencer, "Bu futbolcuların bizimle sözleşmesinde, (Takım düştüğü zaman Mayıs ayı itibarı ile anlaşma biter) maddesi var. Mevcut takıma yapılacak takviyeyle bu takım yeniden Süper Lig'e çıkar" diye konuştu.

Kulübün halen 25 milyon TL borcu olduğuna da işaret eden Başkan Gencer, takımın küme düşmesinin ardından yapılan eleştirilere de tepki gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Tür ile kulübün eski başkanları Sedat Peker ve Hasan Akıncıoğlu dışındaki hiç kimsenin konuşmaya hakkı olmadığını vurgulayan Başkan Gencer, konuşmaya hakkı olmayanların şu dönemde konuşmasının üzücü olduğuna işaret etti.

(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ