MENÜ

Aybaba başladı, Çapa bitirdi

Samet Aybaba'yla üst sıraları hedefleyen Akdeniz ekibi umduğunu bulamadı. Kadrosunda tam 6 şampiyon oyuncusu olan Kırmızı-Beyazlılar, Süper Lig'e veda ederken takımın başındaki Fuat Çapa, "Özür dileriz" demekten başka bir şey yapamadı.

Aybaba başladı, Çapa bitirdi

Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Deniz Barış, Uğur İnceman ve Semih Şentürk gibi Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan altı oyuncuyu kadrosunda barındıran Antalyaspor'un tüm bu tecrübeli isimlere karşın lige veda etmesi futbolseverlerde büyük şaşkınlık yarattı. Sezona Samet Aybaba ile başlayan ve şampiyonluk yaşayan altı futbolcusunun yanı sıra Lamine Diarra, Tita, Natxo Insa, Isaac Promise, Giray Kaçar gibi önemli futbolculara sahip olan Antalyaspor'un Fuat Çapa yönetiminde lige veda etmesi şehirde büyük üzüntüye neden oldu. Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan dört futbolcusunun Serdar Kurtuluş, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Filip Holosko) olduğu ligde altı şampiyon oyuncusuna karşın ligden düşen Antalyaspor taraftarında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Haberin Devamı

Çapa özür diledi

Antalyaspor camiası 6 yıl sonra yeniden küme düşmenin şokunu yaşıyor. 2006-2007 sezonunda Yılmaz Vural ile düşen, 2007-2008 sezonunda Raşit Çetiner, Ümit Turmuş ve Hikmet Karaman’ın görev aldığı aynı sezon yeniden Süper Lig’e çıkan Kırmızı-Beyazlı takım, Samet Aybaba'yla başladığı ve Fuat Çapa'yla devam ettiği 2013-2014 sezonunda yeniden PTT 1’inci Lig'e düştü. Antalyaspor’da sessizliğini bozan Teknik Direktör Fuat Çapa camiadan özür diledi. Çapa, göreve geldikleri gün söylediklerini gerçeğe dönüştüremediklerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

FUAT ÇAPA İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ