MENÜ

Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası'na doğru

Aerobik Cimnastik Milli Takımı, 7-11 Mayıs'da Bulgaristan'da düzenlenecek Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası kamp çalışmalarına Kocaeli'de devam ediyor.

Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası'na doğru

Yarışmaya 19 sporcuyla katılacak milli takım, tekler, çiftler, trio ve grup kategorilerinde 12-14, 15-17 ve 18 artı yaş gruplarında müsabakalara katılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cimnastik Salonu’nda çalışmalarına devam eden milli takımın antrenörü Gürkan Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının güzel geçtiğini belirterek, sporcuların adaptasyon süreçlerini atlattığını ve çalışmalardan verim almaya başladıklarını söyledi.

Kuvvet ve kondisyon seviyesinin artması sonucu sporcuların öz güvenlerinin yerine geldiğine dikkati çeken Er, bugün yarışma ön provası yapacaklarını, buradaki tespitlerin ardından yeni stratejiler geliştireceklerini vurguladı.

Er, Aerobik Cimnastik Yaş Grupları Dünya Kupası’na 19 sporcuyla katılacaklarını anımsatarak, "Hedefimiz, ilk olarak tüm sporcularımızla finale kalabilmek. Finalden sonra da ilk 3 içinde yer almak istiyoruz. Rakiplerimizin durumu da çok önemli" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ