MENÜ

F.Bahçe pes etmedi!

Acıbadem Ligi finalinde 2-0 önde olan Vakıfbank, şampiyonluk için sahaya çıkmıştı ama Fenerbahçe bu kez geçit vermedi. Sarı-Lacivertliler, Kim'in önderliğinde güçlü rakibini 3-1'le yenip seriyi 4. maça uzattı.

F.Bahçe pes etmedi!

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi Play-Off serisinin üçüncü açında Fenerbahçe, Vakıfbank’ı 3-1 yenince seri dördüncü maça uzadı. Bir önceki maçı kaybetmenin hırsı ile karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, Vakıfbank’ı 3-1 yendi. Sarı-Lacivertliler, Koreli yıldızı Kim’in büyük çabası ile maçı kazanarak Vakıfbank’ın mutlu sona ulaşmasına imkan vermedi.

Kim takımını sırtladı

Fenerbahçe hırslı başladığı oyunda ilk seti 25-22 aldı ama ikinci bölümde hatalar yaptı. Vakıfbank ise akıllı smaçlar ve plaselerle avantaj sağlayıp durumu 1-1 yaptı. 3. sette Vakıfbank Brakocevic ile farkı 23-19’a kadar indirdi, daha fazlasını yapamadı. Seti 25-19’la alan Fenerbahçe 2-1 öne geçti. Dördüncü sette iki takımda da yorgunluk görüldü. Skor sürekli el değiştirirken, Fenerbahçe, Kim’in başarılı hücumları, savunmadaki güzel oyunu bu bölümü 25-21, maçı da 3-1 kazandırdı. Serinin 4. maçı cumartesi günü oynanacak. Vakıf alırsa, şampiyon olacak.

Zeki Kuban

Haberin Devamı
YORUM YAZ