MENÜ

İsmetpaşa Stadı'nda duygusal veda

Bir zamanlar Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi dört büyüklerin korkulu rüyası olan ve Türk futboluna damgasını vuran Kocaelispor artık amatör ligde mücadele edecek.

İsmetpaşa Stadı'nda duygusal veda

Dün İzmit İsmetpaşa Stadı'nda amatör lige düşmeden önceki son profesyonel maçını yapan ve Yimpaş Yozgatspor'a 3-2 mağlup olan Kocaelispor'da tribünlerdeki htaraftarlar uzun süre stadı terketmek istemedi.

Yıllardır ekonomik sorunlarla boğuşan ve bugün toplam borcu 50 milyon TL'yi aşan, bu nedenle transfer yasağı da bulunan Kocaelispor 3 sezondur transfer de yapamıyordu. Her sözon küme düşen ve 3. ligde de tutunamayarak amatör lige düşmesi iki hafta önce kesinleşen Kocaelispor, 1978 yılından bu yana maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı'ndaki son profesyonel maçına da dün çıktı. Yakında yıktırılacak olan İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Yimpaş Yozgatspor ile oynanan maçta taraftarları yine de futbolcuları yalnız bırakmadı.

Kocaelispor'u bu stadda son kez izlemek için gelen taraftarların bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Maçın 3-2 yenilgiyle sonuçlanmsanının ardından oyuncuların soyunma odasına gitmesinea rağmen taraftarlar tribünlerden bir süre ayrılmadı. Taraftarlar daha sonra tezahüratlarla İsmitpaşa Stadından ayrıldı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ