MENÜ

Düzce'de gülen Caner – Malik Akkafa ikilisi oldu…

Kısa adı DOSOD olan Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Düzce Belediyesi katkıları ile 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın üçüncü ayak yarışı Caner Akkafa-Malik Akkafa ikilisinin zaferi ile sonuçlandı. Podyumun ikinci basamağında Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş yer alırken, genel klasman üçüncülüğünü Himmet Şengül-Adem Zeren elde etti.

Düzce'de gülen Caner – Malik  Akkafa ikilisi oldu…

Düzce Doğanlı Köyü Asar Deresi bölgesinde düzenlenen yarışa katılan 29 ekipten 25’i zorlu mücadeleyi tamamlayabildi. İki gün boyunca devam eden ve 7 etaptan oluşan yarışın ilk gününde, dere yatağında yer alan 4 ve ikinci gününde ise 3 engel etabı geçildi. Özellikle Pazar günü geçilen dere yatağı yanındaki arazide yer alan engel etabına seyirciler büyük ilgi gösterdi. İzleyeciler, küçük kazalar ve engellerdeki mücadeleyi nedeflerini tutarak büyük bir heyecanla takip etti…

Genel klasman haricinde, araçların motor hacimlerine göre ayrılan sınıflarda ise favoriler yine ilk sırada yer aldı. Sınıf 1’de Suzuki Vitara ile Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu, Sınıf 2’de Suzuki Vitara ile Caner Akkafa-Malik Akkafa, Sınıf 3’te Mitsubishi L200 ile Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş ve Sınıf 4’te Jeep Wrangler ile Cemil Islıkçı-Uğur Kızıl birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

2014 Türkiye Offroad Şampiyonası, 07-08 Haziran tarihlerinde SİNOFF tarafından Sinop’ta düzenlenecek 4. ayak yarışıyla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ