MENÜ

Kartal'ın bombası Didier Drogba

Galatasaray'ın, “Bu şartlarla olmaz” mesajını ilettiği yıldız için Kartal devreye girdi. Beşiktaş, süreci izleyecek, Cim Bom ile ipler koparsa, Drogba, yeni stadın ilk bombası olacak.

Kartal'ın bombası Didier Drogba

Sezonun finali için artık gün sayılırken, transfer piyasası da yavaş yavaş hareketleniyor... Ocak dönemini ‘yıldız transfer’ anlamında durgun geçiren devler, taraftarını heyecanlandıracak isimleri listesine katmaya başladı. Yeni sezonda yeni stadına geçecek ve yepyeni bir başlangıç yapacak olan Beşiktaş’ın gündemine aldığı isim Didier Drogba. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Fildişi Sahilli oyuncu henüz yeni bir imza atmadı, Aslan’ın Başkanı Ünal Aysal da, “Teklif yaptık, ay sonunda bize yanıt verecek” açıklamasını yaptı.

‘Kapımız açık’ mesajı

Forvet bölgesine deneyimli ve popüler bir takviye yapacağı bilinen Siyah-Beyazlılar, Drogba-Galatasaray cephesinde yaşanacak hareketliliğe kilitlendi. Kara Kartal, aracılarla golcüye, “Beşiktaş’ın kapıları sonuna kadar açık. Yeni stadımızda, muhteşem taraftarımızla süper bir başlangıç yapmak istiyoruz” mesajını ilettiği de gelen haberler arasında. Başkan Fikret Orman ise daha temkinli ve “Önce Galatasaray’daki
durumu netleşsin” görüşünü savunuyor.

Güçlü sözleşme istiyor

İşin ekonomi ve sözleşme şartları boyutuna gelince... Drogba’nın 1.5 yıl için Galatasaray’a maliyeti 10 milyon Euro (30 milyon TL) olmuştu. ABD rüyası artık herkes tarafından bilinen Fildişi Sahilli oyuncunun Avrupa’da kalma koşulu ise 2 yıllık sözleşme ve en az 3 milyon Euro garanti ücret ile bonuslar. Sarı-Kırmızılı futbolcuya en son İtalya’dan Juventus talip olmuş, şartlar ağır geldiği için teşekkür edip masadan kalkmıştı.

Orhan Yıldırı
m

Haberin Devamı

DİDİER DROGBA İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ