MENÜ

Harekat sürecek!

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak için ilk olarak Cenk Tosun'u kadrosuna katan ardından Aaron Hunt'la anlaşan Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Manchester City'li Joleon Lescott için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Chelsea'li Demba Ba'yla da dirsek temasında!

Harekat sürecek!

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarına erkenden başlayan Beşiktaş, bombaları peş peşe patlatmayı sürdürüyor. İlk olarak ara transfer döneminde Gaziantepspor’un genç golcüsü Cenk Tosun’la gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere anlaşmaya vararak hücum hattını güçlendiren Beşiktaş, yeni sezona yönelik ikinci hamlesini de Almanya’dan yaptı. Sezon sonunda takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Manuel Fernandes’in yerine Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Werder Bremen’de forma giyen Alman yıldız Aaron Hunt’la prensip anlaşmasına vararak transferi imzaya bırakan Siyah-Beyazlılar, çalışmalarına devam ediyor. Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’nin deneyimli stoperi Joleon Lescott için girişimlerini sürdüren ancak deneyimli stoperi kadrosuna katamayan Beşiktaş’ın, 31 yaşındaki futbolcudan vazgeçmediği bildirildi. Sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona erecek futbolcuyla görüşmelerine devam eden Siyah-Beyazlılar’ın, ara transferde Galatasaray’dan kiralanan ve gönderilmesine karar verilen Dany Nounkeu’nun yerine Lescott’u getirmekte kararlı olduğu ifade edildi.

Demba Ba listede

Sezon sonunda takımla sözleşmesi sona erecek olan Portekizli golcü Hugo Almeida’nın alternatifini belirleyen Beşiktaş, 29 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağlanamaması halinde Chelsea’li Demba Ba’yı transfer etmeyi planlıyor. Premier Lig’de Maviler’de bu sezon Fernando Torres ve Samuel Eto’o’nun ardından üçüncü sıradaki forvet kodnumunda kalan ve ayrılmak istediği bilinen 28 yaşındaki Senegalli için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Haziran ayında Almeida’nın durumunun kesinleşmesinin ardından düğmeye basacak.

Sağ kanat arayışı sürüyor

Bu sezon takımın en fazla problem yaşadığı bölge olan sağ kanatı da yeni bir isimle doldurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Futbol Genel Direktörü Önder Özen’le bu sorununu çözmeye hazırlanıyor. Bu bölge için tek alternatifi olan Serdar Kurtuluş’un istikrarsız bir görüntü çizmesi nedeniyle zaman zaman Atiba Hutchinson ve Dany Nounkeu’nun görev yaptığı sağ kanat için arayışlarını sürdüren Önder Özen’in, Brezilya’dan birkaç oyuncuyu takip ettiği bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

DEMBA BA İSTATİSTİKLERİ

JOLEON LESCOTT İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ