MENÜ

Lavezzi bombası

Galatasaray istediği sonuçlara bir türlü ulaşamıyor. Ancak Mancini gelecek sezonun planlamasını yapmaktan da geri durmuyor. İddiaya göre Aslan, PSG'nin yıldızı Lavezzi'yle ilgileniyor. 28 yaşındaki hücumcu da Fransa'dan ayrılmak istiyor.

Lavezzi bombası

Roberto Mancini yönetiminde bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Galatasaray’da hem İtalyan teknik adam hem de yönetim artık gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladı. Sarı-Kırmızılı takımda uzun süreli bir projeyi hayata geçirmek için çalıştığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcının transfer listesi de yavaş yavaş şekilleniyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Mancini, Paris Saint Germain’in 28 yaşındaki yıldız ismi Ezequiel Lavezzi’yle yakından ilgileniyor. Önceki sezonlarda Genoa, Napoli ekiplerde ter döken Arjantinli golcü Fransız devine 2012 yılında transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl, 28 maçta 3 gol 7 asistle oynayan, Şampiyonlar Ligi’nde ise 9 mücadelede 5 kez ağları sarsmıştı. Bu sezon da 24 maçta forma şansı bulan oyuncu 7 gol attı. Alman istatistik sitesi transfermarkt sitesine göre 21 milyon değere sahip olan oyuncu için Aslan’ın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Ancak bir gerçek var ki, 2016’ya kadar PSG ile sözleşmesi bulunan futbolcu, kontratı tamamlanmadan başka bir takıma gitmek istiyor.

İbrahimovic yüzünden!

Bunun en önemli nedeni ise takımda İbrahimovic gibi bir süperstarın yer alması. Kanatlarda oynadığı için rahatsız olan Lavezzi’nin İbrahimovic olduğu sürece istediği bölgede şans bulması zor gözüküyor. Durumun farkında olan Lavezzi, bu yüzden menacerine ayrılmayı düşündüğünü bildirdi.

LAVEZZİ İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ