MENÜ

'Beşiktaş'a gidiyorum'

Gelecek sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara erkenden başlayan Beşiktaş, Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen'in deneyimli yıldızı Aaron Hunt'la anlaşma konusunda mutlu sona yaklaştı.

'Beşiktaş'a gidiyorum'

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki orta alan oyuncusunun, takımının son antrenmanında kendisine kariyer planlarıyla ilgili sorulan bir soruya, ‘Beşiktaş’a gideceğim’ cevabını verdiği bildirildi. Yeşil- Beyazlılar’ın seneliği 650 bin Euro’dan (1 milyon 925 bin TL) 4 yıllık anlaşma teklifini kabul etmeyen Hunt’ın, Beşiktaş’la 3 sezon için 2 milyon Euro’ya (5 milyon 926 bin TL) el sıkıştığı öğrenildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, ofansif özelliği güçlü orta alan oyuncusuyla ilgilendiklerini doğrulayarak, “Yeni sezon öncesi kadromuzu güçlendirmek için elbette
bazı çalışmalar yapıyoruz. Adı geçen Aaron Hunt da Beşiktaş Kulübü’nün bu doğrultuda izlediği isimler arasında yer alıyor. Ama henüz resmi bir durum yok” dedi. Werder Bremen’de 11 sezondur forma giyen Aaron Hunt’ın, eşinin Türk olması sebebiyle Beşiktaş’a gelmesi halinde yerli statüsünde oynayabileceği bildirildi. Ülkemizdeki kurallara göre, bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyla evlenen bir yabancının, başvuru yapması halinde 3 yıl evli kalmak koşuluyla eşinin vatandaşlık haklarından yararlanabildiği öğrenildi.

AARON HUNT İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ