MENÜ

10 numara Hunt

Bremen'le sözleşmesini uzatmayan Aaron Hunt'ın, Beşiktaş'a çok yakın olduğu konuşuluyor. 27 yaşındaki Alman yıldız gerçek bir 10 numara, hem tekniği hem de fizik gücüyle de Bundesliga'nın en önemli oyuncuları arasında...

10 numara Hunt

Önümüzdeki sezon Manuel Fernandes’in kadroda yer almayacak olmasını giderek kuvvetlenmesinin ardından Beşiktaş, Portekizli oyuncunun boşluğunu Bundesliga’nın yıldızlarından Werder Bremen’li Aaron Hunt’la doldurmayı planlıyor. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Bremen’in 4 yıllık sözleşme, senelik ise 650 bin Euro’luk teklifine olumsuz yanıt veren tecrübeli futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’a çok yakın olduğunu yazdı. Kara Kartal’ın, 3 yıl için senelik 2 milyon Euro önerdiği belirtilen Hunt’la ilgili menaceri Jürgen Milewski, “Hunt için yapılan teklifi kabul etmedik. Önümüzdeki sezon başka bir yerde oynayacak” dedi. Beşiktaş’ın Futbol Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı da, “Takip ettiğimiz oyunculardan biri. Ara transferde alamamıştık. Kalitesi ortada. Her an her şey olabilir” diyerek, bu sözlere destek verdi.

Çok yönlü bir futbolcu

Kendisi gibi futbolcu olan Türk Semra Polatgil’le evli olan Hunt, Almanya’nın en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Bremen alt yapısından yetişen ve halen bu takımın formasını giyen 27 yaşındaki oyuncu, forvet arkasında oynuyor. 10 numara pozisyonunda hem teknik hem de fizik gücüyle büyük bir avantajı bulunan Hunt, gerektiğinde kanatlarda ya da forvet bölgesinde de forma giyebiliyor. Uzaktan etkili şutlar da atabilen ve bu sezon 25 maçta 4 gol, 7 asistle oynayan Hunt’ın, Türkiye’ye gelmesi halinde Beşiktaş’a büyük katkı yapacağı düşünülüyor.

AARON HUNT İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ