MENÜ

Kadın futbolu çalışma grubu Samsun'da toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kadın futbol kulüplerinde görev alan teknik sorumluların gelişimi için hayata geçirilen "Kadın futbolu çalışma grubu projesi" devam ediyor.

Kadın futbolu çalışma grubu Samsun'da toplandı

Bu sezon Kadınlar 2.Lig kulüpleri düzeyinde sürdürülen projenin üçüncü toplantısı 11-12 Mart tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirildi.

Organizasyona TFF adına Gelişim Ligleri Müdürü Dr. Erden Or, Futsal Milli Takımı Teknik Direktörü ve Antrenör Eğitmeni Ömer Kaner, U17 Kız Milli Takım Teknik Direktörü Talat Tuncel , TFF Bölgeler Koordinatörlüğü Uzmanı Necla Güngör ve Bölge Antrenörü Osman Üstünel katıldı. Teorik ve pratik eğitimlerin verildiği kadın futbolu çalışma grubu toplantısında Samsun İlkadım Belediyespor, Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar Spor Lisesi Gençlik ve Spor, Amasya Eğitimspor, Erzincan Geçit Belediyespor, Ordu Soyaspor, Trabzon Kavak Meydanspor, Rize Belediyespor ve Tokat Erbaa Gençlik kulüplerinin teknik sorumluları yer aldı.

Anemon Otel'de gerçekleştirilen teorik eğitimlerde, kız ve erkek oyuncular arasındaki fizyolojik ve psikolojik farklılıklar, maçların analizi, birim antrenman planlama konuları ele alındı. Ayrıca kadın ligleri ve kadın milli takımları hakkında bilgilendirme yapıldı. Derebahçe suni çim sahasında yapılan saha çalışmalarında Samsun İlkadım Belediyespor ile Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar Spor Lisesi Gençlik ve Spor kulübü oyuncuları yer aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ