MENÜ

Marmara Üniversitesi kayıplarda

Kadınar 1.Lig'de Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde oynaması gereken Derince Belediyespor maçına çıkmadı.

Marmara Üniversitesi kayıplarda

Karadeniz Ereğli deplasmanında sahaya çıkmayan Beykoz ekibi ligin bitimine bir hafta kala AFDK kararı ile küme düşecek. Mavi lacivertliler zaten aritmetik olarak ligde kalma şanslarını daha önceden kaybetmişlerdi.

Transfer döneminde kadrosunu büyük oranda kaybeden, kalan bazı oyuncuların da Beşiktaş ile idmalara çıktığı Marmara Üniversitesi’nin, Derince maçına çıkıp çıkmayacağı maç anına kadar belirsizliğini korudu. Oyuncuları Aksaray’da oynanacak Türkiye Liseler Futsal finallerine katılacak olan Derince Belediyespor, maçın akibetinin öğrenilmesi için hafta içinde TFF’ye başvurdu. Gerek Derince Belediyespor, gerekse TFF yetkililerinin çabası Marmara Üniversitesi’nden bu konuda bir netlik sağlanmasına yeterli olmayınca İzmit ekibi İstanbul’a maça geldi. Karşılaşmanın hakemi Muhammet Enes Özel, bir süre Marmara Üniversitesi’nin bekledikten sonra tutanak tutarak karşılaşmanın oynanamayacağına karar verdi.

Programa göre Marmara Üniversitesi’nin son haftaki rakibi ligden çekilen bir diğer takım olan Çenesuyu Plajyolu olacaktı.

Kaynak: Yerel Futbol

Haberin Devamı
YORUM YAZ