MENÜ

Ya Astori ya da Ranocchia

Ara transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Galatasaray'da çalışmalar hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar, iki İtalyan stoper Ranocchia ya da Astori'den birini bugün mutlaka renklerine bağlamayı hedefliyor. İşte gelinen son nokta...

Ya Astori ya da Ranocchia

Ocak ayının en hareketli kulübü Galatasaray’da, transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ara transferin bitimine sayılı saatler kala, Serie A takımlarından İnter’de forma giyen Andrea Ranocchia’nın Galatasaray’a kiralanacağı iddiası yinelendi. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport’un iddiasına göre, Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki İtalyan stoper Ranocchia’yı sezon sonuna kadar İnter’den kiralamak üzere. “Andrea Ranocchia, Galatasaray için İnter’i bırakıyor” ifadelerine yer verilen haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin, Ranocchia’nın transfere ikna edilmesi için kulüpten girişimde bulunmasını istediği öne sürüldü. Haberde, Brezilya’nın evsahipliğinde düzenlenecek Dünya Kupası’nda forma giymek isteyen Ranocchia için sezonun son bölümünde oynamanın önemli olduğu da kaydedildi. Ranocchia’nın transferinin, haziran ayına kadar kiralama şeklinde olacağı iddia edildi.

Pazarlıklar devam ediyor


FANATİK’in elde ettiği bilgiye göre ise Ranocchia’nın yüksek ücret talebi nedeniyle ibre tekrar Astori’ye dönmüş durumda. Ancak bu oyuncunun da 10 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli bulunuyor. Galatasaray Yönetimi, her iki oyuncu ve kulübüyle yapılacak pazarlıklar sonucunda işi resmiyete kavuşturmayı hedefliyor.

Metin Karabaş

ASTORI İSTATİSTİKLERİ

RANOCCHIA İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ