MENÜ

Kader anı

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, 2-0 kaybettiği Milan'ı rövanşta sahasında ağırlayacak. 21.45'te nefesler tutulacak, Nou Camp'ta turu geçen adını çeyrek finale yazdıracak.

Kader anı

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde dünyanın en iyi takımı Barcelona için kader günü geldi çattı... Katalan devi, 2. tur ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu Milan’ı Nou Camp’ta konuk edecek. Saat 21.45’teki mücadele, D-Smart üzerinden yayın yapan Smartspor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Viktor Kassai’nin yöneteceği mücadele öncesi heyecan dorukta. 100 bin kişilik statta taraftarının da desteğini arkasına alacak Barça’nın en büyük kozu elbette Lionel Messi olacak. İspanya La Liga’da üst üste 17 maçta da gol atmayı başararak dünya rekorunu eline geçiren Arjantinli süperstar, takımına galibiyeti getirmek konusunda son derecek kararlı.

Xavi Hernandez hazır

Tito Villanova’nın yokluğunda takımın başında yer alan Jordi Roura, Deportivo maçında bazı oyuncularını dinlendirmişti. Ev sahibinde sakatlığını tamamen atlatan Xavi, bu önemli mücadelede ilk 11’de yer alacak. Önemli bir skor avantajıyla çeyrek finale çıkmanın hesaplarını yapan İtalyanlar’da Mexes ve Boateng’in sakatlıklarının düzeldiği ve sahaya çıkacakları öğrenildi. Dünyada yaklaşık yarım milyar insanın dev randevuyu televizyonlarından izlemesi bekleniyor. Öte yandan kupada 2-0 ilk maçı kaybedip, sonrasında turu geçen bir ekip henüz bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler

Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Puyol, Jordi, Alba, Xavi, Busquets, Fabregas, Pedro, L. Messi, Iniesta

Milan: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Montolivo, Ambrosini, Muntari, Boateng, Niang, El Shaarawy

STAT: Nou Camp

SAAT: 21.45

YAYIN: Smartspor

HAKEM: Viktor Kassai

CANLI MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN SAKAT VE CEZALILARI İÇİN TIKLAYIN

İKİ TAKIMIN İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN




BARCELONA 2012/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

MİLAN 2012/13 SEZONU TAKIM VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN



MAÇIN HAKEMİ VIKTOR KASSAİ'NİN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. TUR FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ