MENÜ

Federasyon, Bakan'ı dinledi

Fethiyespor'u PFDK'ya sevk ettiği için son olarak Bakan Kılıç'tan eleştiri alan Futbol Federasyonu, Fethiyespor'a ceza veremedi.

Federasyon, Bakan'ı dinledi

Türkiye Kupası'nda, Fenerbahçe'yi mağlup ettiği maça çıkarken, içine "Yüce Atatürk" tişörtü giyen ve PFDK'ya sevk edilen Fethiyespor'a ceza çıkmadı.

Futbol Federasyonu, ağır eleştiri aldığı ve "Talimatlara uymadılar" diye savunma yaparak kararın arkasında durduğu dönemde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç'ın eleştirilerini dikkate aldı ve Fethiyespor'a ceza veremedi. Federasyon tarafından karar dün şöyle duyuruldu:

"FETHİYESPOR Kulübü hakkında, 04.12.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - FETHİYESPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında futbolcuların mesaj içeren t-shirt giymeleri suretiyle Talimatlara Aykırı Hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA".

Oysa federasyon, hayatını kaybeden futbolcu Ediz için "Seni unutmayacağız" mesajının bulunduğu tişört ile maça çıkan Eskişehirsporlu Erkan Zengin'i de PFDK'ya sevk etmiş ve "ihtar" cezası vermişti.

Bu arada Drogba ile Eboue de, Mandela tişortleri nedeniyle PFDK'lık olmuşlardı. Ancak PFDK bu iki oyuncu için henüz karar almadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ