MENÜ

Beşiktaş onu istiyor

Beşiktaş sezon başında da temasa geçtiği John Guidetti'yi tekrar gündemine aldı. İki yıl önce Feyenoord formasıyla harikalar yaratan golcü futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalan Siyah-Beyazlılar, bu kez transferi bitirmeyi hedefliyor

Beşiktaş onu istiyor

Ara transfer dönemi öncesi Beşiktaş düğmeye bastı... Çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Slaven Bilic’in raporu doğrultusunda çalışmaları hızlandırdı. Kartal’ın transfer listesindeki ilk isim John Guidetti... Beşiktaş sezon başında da temasa geçtiği İsveçli futbolcu için tekrar görüşmelere başladı. 2010-11 sezonundan bu yana bonservisi Manchester City’de olan ve her yıl farklı takımlara kiralanan golcü futbolcu, 2011-12’de Feyenoord formasıyla harikalar yaratmıştı. Hollanda ekibiyle ligde oynadığı 23 maçta 21 kez rakip fileleri havalandıran 21 yaşındaki futbolcu, performansıyla tüm Avrupa’nın dikkatini çekmişti. Manchester City’de şans bulamayan genç yıldız için ikinci kez görüşmelelere başlayan Kartal, bu kez transferi bitirmeyi planlıyor.

Tüm şartlar zorlanacak

Öncelikli olarak Guidetti’nin bonservisini almayı hedefleyen Kartal, tüm şartları zorlayacak. İngiliz ekibi geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen İsveçli futbolcuyu satmaması halinde, Beşiktaş kiralama yöntemine gidecek. Bu arada genç futbolcu, Premier Lig’de şans bulamazken Manchester City’nin A2 takımıyla 2 maça çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ