MENÜ

Barça bombayı patlatıyor

Katalan devi Barcelona, hücum hattına pivot özellikli bir forvet almak için hedefini belirledi. Bordo-Lacivertliler, İngiltere Premier Lig'de zor günler geçiren Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie'yi transfer etmek için harekete geçti!

Barça bombayı patlatıyor

Avrupa futbolunun son dönemdeki vitrin takımlarının başında gelen Katalan devi Barcelona, ocak ayındaki transfer döneminde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor... Hücum hattında sahip olduğu isimlerden beklediği üst düzey performansı alamayan ve teknik direktör Tata Martino’dan aldığı rapor doğrultusunda forvet bölgesinde pivot özelliği bulunan bir isim kazandırmak için çalışmalara başlayan Barcelona, İngiltere Premier Lig’in düşüşteki ekibi Manchester United’ın Hollandalı yıldızı Robin van Persie’yi takibe aldı. Geçen sezon Premier Lig’de çıktığı 38 karşılaşmada 26 sayı kaydederek Manchester United’a şampiyonluğu getiren isimlerin başında gelen Hollandalı yıldız için girişimlere başlayan Bordo-Lacivertliler, ocak ayındaki transfer döneminde bu futbolcuyu takımına kazandırmanın planlarını yapıyor. Deneyimli teknik adam Sir Alex Ferguson’un 27 yılın ardından KırmızıŞeytanlar’dan emekli olmasının ardından Everton’un çalıştırıcısı David Moyes’u takımın başına getiren ve büyük bir düşüş içine giren United’ta, 30 yaşındaki golcünün mutsuz olduğu biliniyor. Barcelona’ya yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi de, Robin van Persie iddialarını, ‘Opsiyon’ olarak sütunlarına taşırken başarılı golcünün bu teklife hayır demiyeceği konuşuluyor.

15 maçta 10 golü var

Geçen yıl bir diğer Ada ekibi Arsenal’den 30 milyon Euro’ya (83 milyon TL) transfer edilen Persie, Manchester United’taki performansıyla göz doldurmayı sürdürüyor. Bu sezon ManU formasıyla 15 mücadeleye çıkan Robin van Persie, attığı 10 golle takımının en önemli isimlerinin başında geliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ