MENÜ

'Müthiş transfer olur'

Galatasaray'ın renklerine bağlamaya çalıştığı İshak Doğan'ı, eski hocaları Mustafa Kaplan ve Mesut Bakkal'a sorduk. İki hocanın da cevabı ortaktı: Bu transfer olursa, Galatasaray uzun yıllar bir daha sol bek aramaz.

'Müthiş transfer olur'

Ara transferde Karabükspor’dan İshak Doğan’ı renklerine bağlamayı hedefleyen Galatasaray, Yekta Kurtuluş artı 1 milyon Euro’luk (2.78 Milyon TL) bir teklifle harekete geçmeye hazırlanıyor. Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna da çağrılan 23 yaşındaki oyuncuyu eski hocalarına sorduk.

İşte aldığımız cevaplar...

Mesut Bakkal: Sol ayağı da, ortaları da harika
“Galatasaray eğer onu alırsa sol bek sıkıntısını uzun yıllar gidermiş olur. Sol ayağını çok etkili kullanıyor. Atakta da çok iyi. Yani sadece savunmada değil, hücumda da katkısı büyük olur. Ben getirmedim Türkiye’ye ama şans verdim ve beni hiçbir zaman mahcup etmedi. Çok iyi aile terbiyesi almış bir çocuk. O yüzden her ortama rahatlıkla uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Benim öğrencimken sürekli çalışırdı, idmandan kaçmazdı. Çalışkanlığı ona her kapıyı açar. Milli takımın da bu yüzden dikkatini çekti. Ortaları zaten muazzam. Çok iyi bir sol bek.”

Mustafa Kaplan: Skor üretme olasılığı çok yüksek


“Galatasaray İshak Doğan’ı transfer ederse son dönemlerin en iyi işlerinden birini yapar. 23 yaşında ve sürekli kendini geliştiren, Almanya altyapısına sahip bir futbolcu. Özgüveni çok yüksek ve soğukkanlı.
Karakter olarak da bulunduğu ortamlarda kısa sürede kendisini sevdiren, uyum sorunu yaşamayacak bir futbolcu. Sol önde de oynuyor ama sol bekte daha iyi. Sol ayağını çok iyi kullanıyor, hem frikik hem
korner atışlarını yapıyor. Duran toplarda da iyi sıçrayışları var ve skor üretme olasılığı yüksek. Galatasaray’da kendisini geliştirir ve milli takım seviyesinde kalır.”

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

İSHAK DOĞAN'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ