MENÜ

Daum'un yıldızları

Alman hocanın ara transfer döneminde yönetimden istediği isimler ortaya çıktı.

Daum'un yıldızları

İlk yarıda beklentilerin uzağında kalan Bursaspor, Ocak ayı öncesi kolları sıvadı. Yeşil-Beyazlılar, Trabzonspor’un kadro dışı bıraktığı Volkan Şen’de mutlu sona yaklaştı. Timsah, Galatasaraylı Yekta ve Bucasporlu Batuhan için de düğmeye bastı.

Bu sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Bursaspor, ara transfer dönemi öncesi harekete geçti. 5 sezondur Yeşil-Beyazlı formayı giyen Pablo Martin Batalla’nın kulüpten ayrılmasından sonra camiada bölünmeler yaşanırken, yönetim transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Christoph Daum’un raporu doğrultusunda çalışan idareciler, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Volkan Şen ile anlaşma noktasına geldi. Eski takımına dönmek isteyen Volkan için Bordo-Mavililer’le de büyük ölçüde anlaşan Bursaspor, Galatasaray’da forma şansı bulamayan Yekta Kurtuluş ile Bucaspor’un 18 yaşındaki sol beki Batuhan’ı da kadrosuna katmayı hedefliyor.

Yönetim çalışıyor!

Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla ligde yalnızca iki maça çıkan Yekta’nın da takımda şans bulamaması nedeniyle Bursaspor’a sıcak baktığı belirtildi. Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki orta sahanın bonservis bedelinin 1 milyon Euro (2.76 milyon TL) olduğu ifade edildi. Bucaspor’la bu sezon 14 lig karşılaşmasında sahaya çıkan Batuhan için de şartları zorlayan Bursaspor, Ege ekibinin istediği yüksek bonservis bedelini indirmeyi planlıyor.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı

YEKTA KURTULUŞ'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

VOLKAN ŞEN'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

BATUHAN İŞÇİLER'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ