MENÜ

Süperstar koptu geliyor

Ronaldinho ile yapılan görüşmelerde büyük ilerleme sağlandı. Taraflar arasındaki fark 1 milyon Euro'ya kadar da indi. Yönetim, Siyah-Beyazlı camiaya her an müjdeli haberi verebilir.

Süperstar koptu geliyor

Beşiktaşlı taraftarların aylardır hayalini süsleyen Ronaldinho transferi konusunda yönetim büyük bir aşama kaydetti. Haftalardır süren görüşmelerde teklifi artıran yönetim, dünyaca ünlü Sambacı’ya son olarak 3 milyon Euro yıllık garanti ücret, 2.5 milyon Euro imza parası ve maç başı 30 bin Euro önerdi. Ronaldinho, imza parası ve maç başı ücrete ‘tamam’ derken, yıllık 4 milyon Euro istedi. Böylece görüşmeler başladığında taraflar arasında oluşan uçurum, 1 milyon Euro’ya kadar indi.

27 maçta 10 gol ve 9 asist

33 yaşındaki yıldızı Beşiktaş’a kazandırmaya kararlı olan başkan Fikret Orman, kurmaylarına pazarlıkların sonuna kadar sürdürülmesi talimatını verdi. Ronaldinho adına görüşmeleri yürüten ağabeyi Roberto Assis’le bir kez daha masaya oturulacak. Yönetimin hedefi, yapılacak bu son pazarlıkta el sıkışmak ve camiaya aylardır beklenen müjdeli haberi vermek. Atletico Mineiro ile olan sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek olan Ronaldinho, bu sezon forma giydiği 27 resmi maçta 10 kez fileleri havalandırırken, 9 golün de hazırlayıcısı oldu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

  • RONALDINHO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN
  • YORUM YAZ