MENÜ

İşte Es Es'in golcüsü

İç transferde Tarık Çamdal'la yeni sözleşme için anlaşmaya varan Es Es, asıl bombayı forvette patlatacak. Kırmızı-Siyahlılar, Lokeren'in 15 maçta 11 gol atan forveti Hamdi Harbaoui'yi renklerine bağlayacak.

İşte Es Es'in golcüsü

Ertuğrul Sağlam yönetiminde hedefi Avrupa olarak belirleyen Eskişehirspor’da golcü harekâtı... Geride kalan 12 karşılaşmada rakip fileleri 16 kez sarsan Kırmızı-Siyahlılar’da tecrübeli hoca bu durumdan son derece rahatsız. Devre arasında yönetimden hücum hattına takviye isteyen Sağlam, forvetini de buldu: Hamdi Harboui... Necati Ateş, Bienvenu ve Kamara’nın bir türlü beklentileri karşılayamaması üzerine harekete geçen Ertuğrul Sağlam, menacerler aracılığıyla önerilen 28 yaşındaki Harboui için yönetime olumlu rapor verdi, bu oyuncunun kadroya katılmasını istedi. 15 maçta 11 kez ağları havalandıran 1.85’lik hücumcu; sürati, tekniği ve hava toplarına olan hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Belçika Ligi’nde bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Lokeren’in en önemli gol silahı olan oyuncunun 2016 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor. Transferde gözüken tek engel ise yaklaşık 2 milyon Euro’luk bonservis bedeli. Lokeren kulübüyle görüşmelere başlayan Kırmızı-Siyahlı Yönetim, eğer fiyatı istediği rakama çekebilirse Es Es’li taraftarlar, yeni forvetine sezonun ikinci yarısında kavuşacak.

Tarık imzayı atıyor

Bu arada Kırmızı-Siyahlılar’ın iç transfer gündemindeki bir numaralı isim olan Tarık Çamdal konusu da çözüldü. Yeni sözleşme için anlaşmaya varılan genç oyuncu kalan birkaç pürüzün de giderilmesi halinde kendisini 4 yıllığına Eskişehirspor’a bağlayan mukaveleye imza atacak.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ