MENÜ

Rize'den Sezer atağı

Orta alana takviye yapmayı planlayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Sezer Öztürk'e göz dikti. Rıza Çalımbay, yönetime ısrarcı olduğunu iletti. Yeşil-Mavililer de, İstanbul ekibiyle temasa geçti ve imzaların atılması an meselesi...

Rize'den Sezer atağı

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda düşüşe geçen Çaykur Rizespor’da transfer harekatı başladı. Karadeniz ekibi, uzun süredir orta alan ve forvete takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Rıza Çalımbay’ın listesindeki isimlerle temasa geçti. Yeşil-Mavililer ilk olarak Sezer Öztürk için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Rizespor, İstanbul ekibiyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan ancak takım arkadaşı İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga nedeniyle kadro dışı bırakılan Sezer’i renklerine katmanın planlarını yapıyor. Bu oyuncuyu kiralamayı hedefleyen Karadeniz temsilcisi, Beşiktaşlı idarecilerle masaya otururken, ara transfer döneminde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

O da istiyor...

Beşiktaş’ta İbrahim Toraman ile kadro dışı bırakılan Sezer’in affedilmesi ihtimalinin zor olduğu belirtilirken, Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Bilic’in de bu oyuncuya sıcak bakmadığı ifade ediliyor. Bu sezon Beşiktaş’ın yalnızca Simurq ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Sezer, A2 takımıyla iki karşılaşmaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcunun da Çaykur Rizespor’a gitmek istediği öğrenildi.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ