MENÜ

'Aslan olmak istiyorum!'

Galatasaray'ın transfer listesindeki Serdar Aziz, önceki akşam Bursaspor Yönetimi'yle görüşerek Cim Bom'a gitmek istediğini söyledi. Sarı-Kırmızılılar, genç savunmacı için 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

'Aslan olmak istiyorum!'

Cim Bom’da Serdar Aziz harekatı hız kazandı. Bir yandan yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan, diğer taraftan kadrosunu yerli isimlerle güçlendirmeye çalışan Galatasaray, 23 yaşındaki savunmacıyı renklerine katmaya kararlı. Bu doğrultuda Serdar Aziz’in de Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği öğrenildi. Hatta genç futbolcunun Bursaspor Yönetimi’yle görüşerek, Galatasaray’a transfer olmak için izin istediği belirtildi. Cim Bom’da bu transfer için ayrılan bütçe 4.5 milyon Euro civarında. Bursaspor’la önümüzdeki hafta temasa geçileceği de gelen haberler arasında.

‘Biz de onlardan isteriz’

Bu arada Timsah’ın teknik patronu Daum, Serdar Aziz-Galatasaray flörtüne tepki gösterdi. Bu konuda aralarında herhangi bir görüşme gerçekleşmediğini belirten Alman hoca, “Serdar Aziz, Galatasaray’a transferiyle ilgili bana bir şey söylemedi. Serdar’dan böyle bir şey duymadım. Biz de Galatasaray’dan bazı futbolcuları isteyebiliriz. Onlar da gazetelerde aynı şeyleri söyleyebilir” açıklamasını yaptı.

Sedat Hardal-Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ