MENÜ

10'da sıcak gelişme

Ronaldinho'un sakatlığı kafaları karıştırmıştı. Ancak Beşiktaş işi sağlama aldı... Brezilyalı'nın menaceri, futbolcunun durumunun iyi olduğunu vurguladı, sağlık raporlarını da kulübe yolladı. Sambacı'yla ilgili diğer flaş durum ise sponsorundan geldi. Nike, sadece Rusya ya da Ortadoğu'ya gitmesi halinde desteğini çekeceğini açıkladı, Kartal'ı mutlu sona yaklaştırdı.

10'da sıcak gelişme

Sezon başından bu yana Beşiktaş’ın gündeminden düşmeyen Ronaldinho’da sıcak gelişmeler... Siyah-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde renklerine katmak için tekrar düğmeye bastığı yıldız futbolcuyla ilgili akıllarla soru işaretleri vardı. Sakatlığı nedeniyle takımı Atletico Mineiro’nun oynadığı son 12 maçta forma giyemeyen Sambacı’nın durumunu öğrenmek isteyen Kartal, gerekli raporları istedi. Ronaldinho’nun menaceri de sözle ve yazılı olarak tüm raporları iletirken, yıldız futbolcunun durumunun geçici olduğu, kısa sürede sahalara döneceği öğrenildi. Ronaldinho’nun takımla idmanlara çıktığı görüntülü bir şekilde de Beşiktaş’a gönderilirken, Siyah-Beyazlılar’ın kafasındaki endişe de tamamen son buldu.

Sambacı’ya uyarı!

Bu transferin mali boyutu için de sponsor görüşmeleri devam ederken, Ronaldinho’nun sponsorunda flaş bir gelişme yaşandı. Nike uzun süredir sponsoru olduğu Sambacı’yı net bir şekilde uyardı: “Rusya ve Ortadoğu ülkelerine gitmen halinde sponsorluğumuz sona erecek.” Bu durum da yıldız futbolcuyu Beşiktaş’a bir adım daha yaklaştırdı. Bu arada Ronaldinho, Atletico Mineiro formasıyla ligde oynadığı 13 maçta 6 gol attı, 2 asist yaptı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ