MENÜ

Trabzon'da tek gündem transfer

Bordo-Mavililer, milli arada transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik heyet, 6 futbolcudan oluşan listesini yönetime sundu. Öncelik forvette, ilk aday Asamoah Gyan. Ganalı yıldız için resmi girişimler başlayacak. Yerli olarak ise Muhammet Demir listede. Oynamadığı için mutsuz olan Giray, yeni sözleşmeyi reddetti. Yönetim, başarılı oyuncuyu Serdar Aziz transferinde kullanmak istiyor.

Trabzon'da tek gündem transfer

Milli arada takım izinli olsa da kulüpte transfer açısından hareketli günler yaşanıyor. Mustafa Akçay, yardımcılarıyla bir araya gelerek transfer listesine son halini verdi. Öncelik forvet ve savunma olarak belirlendi. Teknik heyet, 3 golcü ve 3 savunma oyuncusunun isminin yer aldığı listeyi yönetime sundu. İbrahim Hacıosmanoğlu da kurmaylarına gerekli çalışmaların başlaması için derhal talimat verdi.

Yaprak dökümü

Bordo-Mavililer’de ara transfer dönemi sadece gelecekler açısından değil, gidecekler için de hareketli geçecek. En büyük sürpriz ise Giray Kaçar’la yolların ayrılacak olması. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan başarılı savunmacı, kendisine önerilen kontratı beğenmeyince yönetim resti çekti. Ocak ayında Giray’ın gönderilmesi kararı alındı. Giray, Volkan Şen’le birlikte Bursaspor’un yıldızı Serdar Aziz’in transferinde takasta kullanılacak. Defansa düşünüen bir diğer isim ise Akhisarlı Uğur Demirok. Kulüp bulmaları halinde Sol Bamba ve Alanzinho ile de yollar ayrılacak.

Gyan harekatı

Yönetimin forvetteki bir numaralı adayı olan Asamoah Gyan, gelmek için yeşil ışık yaktı. Ganalı yıldızın, Zokora ve Malouda’dan da Trabzonspor’la ilgili bilgi aldığı ve övgü dolu sözler duyduğu belirtildi. Yöneticiler, Al-Ain’e resmi teklifte bulunmak için Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitmeye hazırlanıyor. Forvet için yurt içinden de bir aday var. Trabzonlu olan Muhammet Demir için, ekonomik sıkıntı yaşayan Gaziantepspor’a teklif yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ