MENÜ

Ronaldinho'ya Pirlo ayarı!

Pirlo'nun Kartal'ın gündemine gelmesi Ronaldinho cephesini harekete geçirdi. Oyuncunun menaceri Roberto Assis, daha önce 21 Aralık olarak belirttiği görüşme tarihini öne çekmek istediğini ifade etti.

Ronaldinho'ya Pirlo ayarı!

Uzun süredir Ronaldinho’yla ilgilenen Beşiktaş, bu futbolcu için girişimlerde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. Kartal’ın rotayı değiştirmesi ise işleri farklı yöne çekti. İtalyan yıldız Andrea Pirlo’nun Beşiktaş’ın gündemine gelmesi, Ronaldinho cephesinde de hareketlilik oluşmasına neden oldu. Brezilyalı oyuncunun abisi ve menaceri Roberto Assis, Siyah-Beyazlı kulüple yaptığı görüşmede, 11-21 Aralık tarihleri arasında Fas’ta düzenlenecek olan Kıtalararası Dünya Kulüpler Şampiyonası’nın ardından yöneticilerle bir araya gelebileceğini belirterek 21 Aralık’ı işaret etmişti. Ancak Pirlo’nun gündeme gelmesi ve bu olayın gerek Türkiye’de, gerekse de Avrupa’da geniş yer bulması, Assis’in de daha önce belirttiği tarihi öne çekmesine neden oldu. Marco Materazzi’nin menacer kardeşi Matteo Materazzi’nin konuyu doğrulaması ve Beşiktaş’ın Pirlo’ya yıllık 2.2 milyon Dolar’dan 3 yıllık imza attıracağını söylemesi, Assis’in fikrini değiştirdi.

Pirlo’nun maliyeti düşük

Brezilyalı oyuncunun menaceri, Pirlo’nun maliyetinin Ronaldinho’dan daha düşük olması nedeniyle Ahmet Nur Çebi’yle temas kurarak önümüzdeki hafta görüşmek için randevu talep etti. Assis’in, yıllık ücret nedeniyle kulübün Pirlo’ya öncelik vermemesi için böyle bir hamle yaptığı tahmin ediliyor. 21 Aralık’ta kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Ronaldino’nun maliyeti, gelmesi halinde yıllık 8 milyon Euro’yu bulacak. Bu futbolcu için sponsor çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, herhangi bir sonuç elde edemezse Pirlo için bastıracak.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ