MENÜ

"Umutlandık"

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, futbolcularının Manisaspor maçının özellikle ilk yarısında sahaya yansıttığı futbolun kendisini umutlandırdığını söyledi.

"Umutlandık"

Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Manisaspor ile oynadıkları 1-1 biten maçı, transferiyle ilgili işlemlerdeki eksik evram nedeniyle tribünden izlediğini ifade etti.

Karşılaşmada takımının iyi oynadığını anlatan Uğur, "Futbolcularımın Manisaspor maçının özellikle ilk yarısında sahaya yansıttığı futbol beni umutlandırdı. Umuyorum, daha çok çalışarak, arzulayarak, isteyerek bunu sahaya yansıtıp, Adana Demirspor’u bulunduğu yerden hızla yukarı çıkarır ve taraftarı mutlu etmeyi başarırız" dedi.

Uğur, karşılaşmada iyi mücadele etmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıklarını da kaydetti.
Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor ile eşleştiklerini anımsatan Uğur, "Rakibimiz Türkiye’nin en önemli takımlarından biri ama sahamızda ve taraftarımız önünde yapacağımız bu müsabakayı kazanmak isteyeceğiz. Bursaspor’u Adana’da iyi bir şekilde ağırlayacağız. İnşallah kupada turu geçen taraf oluruz" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ