MENÜ

İsmail Türk: "Şerefli bir mağlubiyet olur"

ZİRAAT Türkiye Kupası 4'üncü tur müsabakalarında Süper Lig lideri Fenerbahçe ile eşleşen Fethiyespor, galibiyetten umutsuz. Fethiyespor Basın Sözcüsü İsmail Türk, "Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi.

İsmail Türk: "Şerefli bir mağlubiyet olur"

PTT 1'inci Lig'de 13 maçta topladığı 5 puanla son sırada yer alan Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Fenerbahçe ile eşleşti. Eşleşme, Fethiyespor'da moralleri bozdu. Karşılaşmanın Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olması galibiyet umudunu azaltırken, kurayı değerlendiren Fethiyespor Basın Sözcüsü İsmail Türk, "Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi.

Her şeye rağmen sahaya çıkıp mücadele edeceklerini belirten Türk, "Fenerbahçe'yle oynamak bizim için çok güzel olacak. Elimizden geleni yapacağız. Ancak ligdeki durumumuz ortada. Dibe vurmuş bir takımız. Futbol dünyasında matematikler tutmaz, ama biz yine de haddimizi biliyoruz. Sonuç mağlubiyet bile olsa, şerefli bir mağlubiyet olur" dedi.

Karşılaşmanın Fethiye'nin tanıtımı açısından da önemli olacağını sözlerine ekleyen Türk, kuranın Fenerbahçe açısından sevindirici olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur müsabakaları 3-4-5 Aralık tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ