MENÜ

Erkeklerin Korkulu Rüyası

9 yaşındaki kız çocuğu, Amerikan futbolunda erkeklere kök söktürüyor.

Erkeklerin Korkulu Rüyası

Haberin Devamı

9 yaşındaki Samantha Gordon, Amerikan futbolunda erkeklere kök söktürüyor. Utah'ın Salt Lake şehir bölgesindeki ligde oynayan Gordon, şimdiye kadar 35 sayı yaptı. Ayrıca 65 kere mücadeleye giren Sam Gordon, 2 bin yard koşu gerçekleştirdi.

YouTube'da yayımlanan görüntüler de şimdiye kadar 2,5 buçuk milyon kişi tarafından izlendi. Görüntülerde yaptığı hızlı koşuyla dikkat çeken Sam Gordon'ın sert mücadelelerden de kaçmadığı göze çarpıyor. Hızlı koşusu nedeniyle Sam Gordon'a "Tatlı Ayak" denilmeye de başlandı.

Amerika'da yayın yapan ABC kanalına konuşan kızın babası Brent Gordon, "Ben ve büyük oğlum, kızım 3-4 yaşındayken parkta beraber futbol oynuyorduk. Erkek çocuğum, biraz sert oybulduğumuznuyordum. Sanırım mücadele etmeyi o zamanlardan kaptı." diye konuştu. Videoyu internette paylaştıktan sonra insanların ne tepki vereceğini pek bilmediğini belirten Brent, "Görüntülerin etkileyici olduğunu ve diğer insanların da izlemekten keyif alacağını düşündüm." ifadelerini kullandı.

Sam Gordon'ın Amerikan futbolundan önce futbol oynadığı, ancak izlediği bir maç sonrası Amerikan futbolu oynamaya karar verdiği belirtildi.

YORUM YAZ