MENÜ

Bilic'in kara listesi hazır!

Beşiktaş'ta Slaven Bilic, Ocak'ta takımdan gönderilecek isimleri belirledi. Hırvat hoca, kavga eden Sezer ile İbrahim'in ardından Gökhan Süzen ve sözleşmesi devre arasında sona erecek olan Dentinho'yla yollarını ayıracak.

Bilic'in kara  listesi hazır!

Dünya Kupası Elemeleri için verilen Milli arayı Hırvatistan ekibi Hajduk Split’le oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla değerlendiren Beşiktaş’ta, genç teknik adam Slaven Bilic, ara transfer döneminde gidecek olan oyuncuları belirledi. Siyah-Beyazlılar’ın 2-1 kazandığı karşılaşmada performansından memnun olmadığı isimlere son bir kez şans tanıyan Hırvat çalıştırıcı, yardımcılarının da raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek futbolcuları seçti. Öncelikle idmanda kavga eden iki futbolcu Sezer Öztürk ve kaptan İbrahim Toraman’ı gönderilecek futbolcular listesine ekleyen Bilic, Ocak ayında sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı oyuncu Dentinho’yu da gönderme kararı aldı. Geçen sezon ara transfer döneminde Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk’ten
1 milyon Euro’luk bedelle kiralanan 24 yaşındaki golcünün, beklentilerin altında kalması üzerine biletini kesen Bilic’in, Ocak ayındaki ara transfer döneminde bu futbolcuyla yollarını ayırmak istediğini yönetime iletti. Öte yandan geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan 1 milyon 100 bin Euro’ya transfer edilen Gökhan Süzen’in de beklentilerin altında kalması üzerine 26 yaşındaki oyuncuyu da kara listeye ekleyen Bilic’in, kadroya giremeyen diğer isimlerle ilgili kararını daha sonra vereceği bildirildi.

Franco kiralık gidecek

Sezon başında Kolombiya temsilcisi Millonarios’tan 2 milyon 400 bin Euro bedelle transfer edilen 22 yaşındaki oyuncu Pedro Franco’nun gösterdiği performansın vasatı aşamaması üzerine teknik direktör Slaven Bilic’in bu oyuncuyu ara transfer döneminde kiralamak istediği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ