MENÜ

Kahramanmaraş'ta Yılmaz Özlem dönemi

Kahramanmaraşspor, Besim Durmuş'un istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Yılmaz Özlem ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kahramanmaraş'ta Yılmaz Özlem dönemi

Kahramanmaraşspor yönetimi, Besim Durmuş'un istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Yılmaz Özlem ile anlaştı. Kahramanmaraşspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Mehmet Ceyhan ve Kulüp Müdürü Numan Polat ve Yılmaz Özlem katıldı. Kırmızı beyazlı ekip ile 2 yıllık teknik direktörlük sözleşmesi imzalayan Yılmaz Özlem, "Biz takım oyunu oynamak istiyoruz. Hem hücumda, hem defansta hep birlikte hareket etmek istiyoruz. Amacımız bu. Böyle yaptığınız zaman başarılı olursunuz. Aksi takdirde kopuk kopuk oynadığınızda PTT 1'inci Lig'desiniz ve cezasını çok çabuk kesebiliyorlar. Onun için takım oyununu benimsemek lazım. Bazı maçlarda hücum oynarsın, bazı maçlarda defans yaparsın o zamana göre değişiyor. Bütün maçlar zor, Orduspor maçı ilk maçımız olacak. Bu maçta kesinlikle 3 puanla tanışmak istiyoruz" dedi.
Besim Durmuş'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Ferudun Kolat ise, "Ben bu kulübün başına ilk geldiğim zaman Yılmaz Hoca'yı çağırmıştım. Hocam 38 yaşındaydı ve 'ben her zaman hoca olabilirim ama 1-2 yıl daha futbol oynamak istiyorum' demişti. Biz de müsaade ettik. Daha sonra bir kez daha davet ettik. Karakterli bir insan ve bulunduğu kulübe söz verdiğini ve ayrılamayacağını söyledi. 'Ama inşallah gün gelir bir gün beraber oluruz' sözünü vermişti. O gün bugünmüş. Hocamıza kulübümüze 'hoş geldin' diyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ