MENÜ

Aissati, Terek Grozny'de

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, oyuncularından İsmail Aissati'nin Rusya'nın Terek Grozny takımıyla anlaştığını söyledi.

Aissati, Terek Grozny'de

Kırmızı-beyazlı ekibin Fas asıllı Hollandalı futbolcusu İsmail Aissati’nin, Rusya Premier Ligi’nde mücadele eden FC Terek Grozny takımıyla görüştüğünün kamuoyu tarafından bilindiğini anlatan Gencer, oyuncu ile Rus takımı arasında bazı problemlerin olduğunu ancak dün akşam itibarıyla sorunların aşılarak anlaşmaya varıldığını ifade etti.

Takımın menfaatleri doğrultusunda çok önemli bir transferi gerçekleştirdiklerini dile getiren Gencer, "Biz Aissati’ye gitmek isterse gidebileceğini söylemiştik. Kendisi de Terek takımıyla anlaştı. Takımımız, camiamız ve oyuncumuz için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Aissati’nin başka bir kulübe transfer edilmesi durumunda transferinden yüzde 10 pay alacaklarını belirten Gencer, oyuncunun Terek’e 3 milyon Avro’ya gittiğini kaydetti.

Medical Park Antalyaspor’da transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Gencer, "Takıma katılacak ya da takımdan ayrılacak oyuncuları 6 Eylül’e kadar belirleyeceğiz" dedi.

Medical Park Antalyasporla İsmail Aissati arasında geçen yıl imzalanan 4 yıllık sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği bildirildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ