MENÜ

İnadına Burak!

Lazio teknik direktörü Petkovic, Burak Yılmaz'ın peşini bırakmayacaklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Tüm imkanları zorlayacağız. Son dakika olsa bile onu takımda görmek istiyorum” diye konuştu.

İnadına Burak!

Uzun süredir Burak Yılmaz’ın peşinden koşan Lazio’da teknik direktör Vladimir Petkovic, Eurosport’a önemli açıklamalar yaptı. Sarı-Kırmızılılar’ın en önemli yıldızları arasında yer alan Burak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Petkovic, “Burak transferinin hala bitmemesine çok şaşırdım. Roma’ya gelen Galatasaray yöneticisi çok olumlu konuşmuştu. Sonra transferin şimdilik gerçekleşmeyecek olduğunu öğrendim. Transfer sezonu kapanana kadar onun için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Son dakika olsa bile onu takımda görmek istiyorum” açıklamasını yaptı. Daha önce Fenerbahçe’de forma giyen Moussa Sow ile de ilgilendiklerinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, “Ancak benim hep tercihim Burak olmuştu” açıklamasını yaptı.

Yeni teklif hazırlığı

Başkent temsilcisinin en önemli isimlerinden biri olan Petkovic’in bu sözlerine karşın Galatasaray cephesinin tavrının net olması, biraz kafaları karıştırdı. Çünkü Galatasaray’ın Başkanı Ünal Aysal, “Kendileriyle Bülent Tulun bir görüşme yaptı. Karışık bir ödeme sistemi ile bize teklifte bulundular. Burak için oyuncu artı 3-4 milyon Euro bir para önerdiler. Biz de bunu kabul etmedik. Alsaydık kanat oyuncusu alacaktık. Konu kapandı ve öyle bitti o iş” demişti. İtalya’dan gelen bilgilere göre, Lazio’nun kurmaylarının yeni bir teklifle Aslan’ın kapısını çalıp, bu işi bir kez daha bitirmeye çalışacakları konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ