MENÜ

Wenger çıldırdı!

Yeni futbolcular almadığı için kontratının uzatılmaması istenen Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfer sezonunun bitmesine iki gün kala Real Madrid'den aralarında Mesut Özil'in de bulunduğu 3 futbolcuyu 70 milyon sterline almak için atağa geçti.

Wenger çıldırdı!

Daily Mail Gazetesi manşetten verdiği haberde Arsenal'in Karim Benzema, Angel Di Maria ve Mesut Özil'i almak için tüm transfer bütçesini ayırdığını bildirdi.

Arsene Wenger Real Madrid'de oynayan bu üç futbolcunun transferini gerçekleştirebilirse para harcamıyor diye kızgın taraftarın gönlünü almış olacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruba düştükleri için Arsenal'in yeni transferler yapmak zorunda olduğu kaydedildi. Üç futbolcu da Real Madrid'de kalmak istediklerini söylemelerine rağmen Gareth Bale'in transferi için 86 milyon sterlini gözden çıkarak Real Madrid'in bu üç futbolcuyla ilgili Arsenal'in teklifini dinleyeceğine dikkat çekildi. Arsene Wenger'in asıl hedefinin dünya çapında bir santrafora sahip olmak için Karim Benzama'nın peşinde düştüğü de yazıldı.

Arsenal bu üç futbolcuyu Emirates Stadı'na getirmek için uğraşıyor. Diğer taraftan Gareth Bale'in transferi gerçekleşmeden Real Madrid'in bu üç futbolcusunu vermesinin zor olduğu ileri sürüldü.

Faruk ZABCI/LONDRA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ